Over ons

Geboren uit liefde voor (h)eerlijk eten.

 Viva la Soepie en devegakookbus zijn geboren uit liefde voor eten, uit passie voor streekproducten en eerlijke producten.

Duurzaam omgaan met je eigen omgeving en werken met lokale producten zijn de drijfveren van Tim en Petra Beldman. Almere heeft veel te bieden op gebied van goed en eerlijk eten. Sinds kort gaan wij ook op pad met devegakookbus.

Uit mijn wens om goed om te gaan met de natuur, mooie gerechten maken met wat de natuur voorbrengt. Spelen met producten van het seizoen. Eerlijk eten, heerlijk eten. Ik gebruik in de keuken alleen streekproducten. Gezaaid, geteeld, geoogst uit liefde. Van om de hoek of net iets verder weg.

Lees meer

Waar is Viva la Soepie te vinden?

Met de foodtrucks sta ik het liefst op evenementen met aandacht voor de omgeving, de natuur. Of op uitnodiging van ondernemers om de catering te verzorgen op hun bedrijfsfeesten of jubilea. Alleen als de passie voor koken met of eten van streekproducten, vergeten groenten of biologisch centraal staan. Af en toe ben ik te vinden op markten. Of bij onze leveranciers in de regio.

Wij staan voor:

“Heerlijke gerechten, gemaakt van streekproducten uit Flevoland. Onze leveranciers produceren allemaal biologisch.”

Waar zijn we sterk in

Bij ons kun je terecht voor:
We voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving!
  • Streekproducten uit Flevoland
  • Afbreekbare verpakkingsmaterialen
  • Geen kleur- en smaakstoffen

Onze ervaringen

We kennen al onze leveranciers. We weten daardoor hoe onze ingrediënten worden gemaakt en waar ze vandaan komen. Een heerlijk idee!

Lees meer

Onze deal

U kunt altijd een kijkje bij ons in de keuken nemen. Waar we mee koken is niet ons geheim. Vertel het juist door!

Lees meer

Geef een antwoord